Ζητείται Τεχνικός και βοηθός Τεχνικού εγκαταστάσεων.

22-06-2019
από

Ζητείται από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, Τεχνικός και βοηθός Τεχνικού εγκαταστάσεων για την στελέχωση του αντίστοιχου Τμήματος της Eταιρείας.
Επιθυμητή η προϋπηρεσία στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, στις κατασκευές, στις συντηρήσεις. 
Πληροφορίες στο 6986417677 και αποστολή βιογραφικών στο vaggelis@zgas.grΡέθυμνο

Μια νέα συνεργασία, θα βρείτε στα καταστήματά μας! Bompani Modena!

17-10-2018
από


Η Bompani είναι μια κορυφαία μάρκα Made in Italy, η οποία από το 1954 σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ιταλία οικιακές συσκευές για μαγείρεμα, όπως κουζίνες, ενσωματωμένους φούρνους, εστίες μαγειρέματος!

Οι τεχνολογίες αιχμής, τα εκλεκτικά σχεδιαστικά στοιχεία, τα νέα υλικά, η προηγμένη λειτουργικότητα και η εργονομία συνδυάζονται με μια ακριβή φιλοσοφία της εταιρείας που επιτρέπει σε όλους τους καταναλωτές να αναπαράγουν την ατμόσφαιρα του καλύτερου εστιατορίου στο οικιακό τους περιβάλλον κάθε μέρα.

1ος χρόνος λειτουργίας στα Χανιά!

17-10-2018
από


Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! Η #zgas θα συνεχίσει να σας εξυπηρετεί και να δίνει υψηλών προδιαγραφών λύσεις για κάθε σας εφαρμογή του υγραερίου!

Συγκεκριμένα για το Event, να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Broil King μια από τις κορυφαίες εταιρείες ΒΒQ στον κόσμο, την Bertazzoni, καθώς επίσης και την ARISTON για την πρσοφορά του δώρου!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Φωτορεπορτάζ.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ για το κατάστημα Χανίων.

17-10-2018
απόΖητείται νεαρός για διανομή στο κατάστημα των Χανίων με εκπληρωμένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Να κατέχει δίπλωμα οδήγησης για μηχανάκι και αυτοκίνητο. 
Αποστολή βιογραφικών στο chania@zgas.gr.

Recent posts