Εγκαταστάσεις

1140x400

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ ως βασικός πυλώνας της εμπορίας υγραερίου στην Κρήτη, με δυναμική πορεία από το 1990 είναι  μια τεχνική και εμπορική εταιρεία για την εγκατάσταση όλων των εφαρμογών υγραερίου, από διπλωματούχους & αδειούχους τεχνικούς εγκαταστάτες αερίων καυσίμων.

Περίοπτη θέση κατέχουν η κατασκευή, η συντήρηση και επισκευή εγκαταστάσεων, μηχανημάτων και συσκευών υγραερίου σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους, δίχως να αποκλείονται βέβαια οι οικιακοί καταναλωτές για την θέρμανση και το μαγείρεμα.

Τοποθέτηση δεξαμενών

Θέρμανση και Ζεστό Νερό Χρήσης. Η σύγχρονη οικονομική λύση.

Ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα service, δίνει άρτιες, επαγγελματικές και αξιόπιστες λύσεις υψηλών προδιαγραφών. Προεξάρχοντος του κ. Αντώνη Ζουμπουλάκη αδειούχου εγκαταστάτη αερίων καυσίμων, η τεχνική ομάδα της εταιρείας είναι “οπλισμένη” με τις γνώσεις, την εμπειρία και τα μέσα που απαιτούνται για να είναι έγκαιρα και έγκυρα εκεί όπου την καλούν.

Πολλά από τα ξενοδοχεία Ρεθύμνου και Χανίων και τα περισσότερα καταστήματα εστίασης, απευθύνονται σε εμάς για την τεχνική τους υποστήριξη σε θέματα υγραερίου..