€20,00
Χρησιμοποιείστε ξύλα καπνίσματος χαρουπιάς για να δώσετε μια φυσική καπνιστή γεύση ξύλου στα ψητά σας. Το συγκεκριμένο άρωμα συστήνεται για το κάπνισμα κιμά για burger, πουλερικών, ψαριών, βοδινού, αρνίσιου και χοιρινού κρέατος. Αν το ψήσιμο αποτελεί ένα ευχάριστο χόμπι, το κάπνισμα είναι η επιτομή του μπάρμπεκιου. Όσοι αγαπούν το πραγματικό μπάρμπεκιου, το πολύωρο ψήσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες, θα λατρέψουν το κάπνισμα των κρεάτων. Το αποτέλεσμα του καπνίσματος είναι η βαθιά καπνιστή γεύση και η τρυφερότητα που αποκτά το κρέας. Χρησιμοποιείστε τα ξύλινα chunks καπνίσματος είτε κατευθείαν στα αναμμένα σας κάρβουνα είτε μέσα στο κουτί καπνίσματος, αν πρόκειται για ψησταριά υγραερίου.
Χρήσιμες Οδηγίες
Τοποθετήστε τα chunks σε ένα αλουμινένιο σκεύος γεμάτο με νερό και μουλιάστε τα, για περίπου μια ώρα.
Για κάθε ψήσιμο θα χρειαστείτε περίπου ένα φλιτζάνι γεμάτο με chunks.
Προετοιμάστε την ψησταριά σας, σε μέτρια θερμοκρασία.
Στραγγίξτε τα καλά και προσθέστε τα στα κάρβουνα.
Όταν τα ξύλα αρχίσουν να καπνίζουν, μεταφέρετε το κρέας πάνω στην ψησταριά.