Εταιρεία

zgas-profile

Ακολουθώντας τα χνάρια της οικογενειακής παράδοσης, τα αδέλφια Αντώνης, Γιάννης και Ηρακλής Ζουμπουλάκης ιδρύσαμε το 1992 την παρούσα εταιρεία που στην εξελικτική της πορεία κάλυψε όλο το φάσμα στο χώρο του υγραερίου. Η συνεργασία μας επί σειρά ετών (2001 -2013) με την εταιρεία CABI GAS ABEEY μας έδωσε τη δυνατότητα να εδραιωθούμε στον τομέα διακίνησης και εμπορίας υγραερίου. Από τις αρχές του 2014 κάνουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά με τη σύμπραξη της GS GAS AEBEY ανερχόμενης και δυναμικής εταιρείας με δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα. 

Το 2017 διευρύνουμε τους επαγγελματικούς μας ορίζοντες, εγκαινιάζοντας ένα νέο υποκατάστημα 200 τ.μ. στα Χανιά, στο οποίο λειτουργεί και πρατήριο Autogas συνολικής έκτασης 1.250 τ.μ. Η εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας στηρίζεται στους παρακάτω βασικούς άξονες: 

Το κεντρικό κατάστημα και έκθεση προϊόντων που βρίσκεται στην οδό Θεοτοκοπούλου 25 στο Ρέθυμνο. Το υποκατάστημα με έκθεση προϊόντων και πρατήριο υγραερίου Autogas στην Αναγ. Γογονή 155 στα Χανιά. Τη στεγασμένη αποθήκη 300 τ.μ. για εμπορεύματα, φιάλες υγραερίου και πρατήριο υγραερίου Autogas στην περιοχή του Πλατανιά Ρεθύμνου Τον υπαίθριο χώρο αποθήκευσης υγραερίου (σε δεξαμενές ) στο Πάνορμο Ρεθύμνου, όπου λειτουργεί και το εμφιαλωτήριο της επιχείρησης. 

O κύκλος των δραστηριοτήτων μας περιλαμβάνει: 

– Διανομή χύμα και εμφιαλωμένου υγραερίου (φιαλών) στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων για επαγγελματίες και οικιακούς καταναλωτές. 

– Πρατήρια υγραερίου Autogas.

 – Δεξαμενές / Εγκαταστάσεις. – Service / Ανταλλακτικά. 

– Συσκευές υγραερίου επαγγελματικές/ οικιακές.

– Πυροσβεστήρες- Αναγομώσεις, Είδη πυρασφάλειας. 

– Βιομηχανικά / Ιατρικά αέρια. 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η εταιρεία μας στο “after sales service” και με ένα καλά οργανωμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσες λύσεις στους πελάτες της.

 Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι 25 άτομα. 

Η άρτια υποδομή της Z GAS που αφορά στις εγκαταστάσεις, τα τεχνικά μέσα και την ετοιμότητα του προσωπικού, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες μας

Οι υποδομές μας

 Την δυναμική της ZGAS πιστοποιούν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και ο στόλος οχημάτων που διευκολύνει την καθημερινή εξυπηρέτηση των πελατών της