ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Αφοί Ζουμπουλάκη Ο.Ε.

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων σε όλη τη χώρα με τους εξής τρόπους:

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΏΝ [ACS]

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) στο χώρο σας. Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.zgas.gr τις εργάσιμες ημέρες με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εντός της περιφέρειας Κρήτης.

Για τις υπόλοιπες περιοχές εντός Ελλάδος( χερσαίοι προορισμοί ) η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

Στους Νησιωτικούς προορισμούς η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως “ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ” από την εταιρεία ταχυμεταφορών , η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης στο χώρο σας ή σε κάποιο κατάστημα της ACS.

Με την ολοκλήρωση της παραλαβή της παραγγελίας σας από την ACS, θα πρέπει να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε προσεκτικά το προϊόν.

*ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ*– Για όλες τις αγορές πάνω από 120€ 

-Κάτω των 120€ Τα έξοδα αποστολής είναι 4,00 € εώς 10Kg.

Σε περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η Αντικαταβολή , η χρέωση είναι επιπλέον 2,00€

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ

Για τις αποστολές οικιακών και επαγγελματικών συσκευών λόγω του μεγάλου όγκου η παράδοση γίνεται μεσώ μεταφορικής εταιρίας.

Στην περίπτωση αυτή, πάντα γίνεται η εξόφληση του/των προϊόντος/ων, μέσω τράπεζας ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Τα έξοδα αποστολής  για αγορές κάτω των 120€ είναι 7,00 €

*ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ*– Για όλες τις αγορές πάνω από 120€ 

*Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν για παραλαβή από το πρακτορείο της μεταφορικής εταιρίας και όχι παράδοσή επί πεζοδρομίου:  Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του.

Σε περίπτωση όμως που επιθυμείτε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία που έχει παραλάβει την παραγγελία σας και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών).

Η παραλαβή γίνεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας(π.χ. πεζοδρόμιο) του πελάτη.

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει κατά την παραλαβή των προϊόντων, ότι παραλαμβάνει σε άψογη κατάσταση τα προϊόντα που έχει παραγγείλει και κατόπιν να υπογράψει το συνοδευτικό έντυπο της αποστολής.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν κάποιο ελάττωμα που προέκυψε από την μεταφορά (σπασίματα, ραγίσματα κ.α.) ο πελάτης οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή και να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (πχ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή άλλο μέρος και τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

 

Η εταιρεία μας πάντα εξασφαλίζει τη φθηνότερη δυνατή λύση για εσάς.