Για το σπίτι

35525799_2179709162249560_4188398054895779840_n

Χρησιμοποιώντας το υγραέριο στο σπίτι σας.

Το υγραέριο ευρύτερα γνωστό και ως γκάζι αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση καυσίμου. Είναι μία από τις πλέον σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ενέργειας, με μοναδικά πλεονεκτήματα για κάθε σπίτι.

Αποτελεί ιδανική λύση για οικονομική θέρμανση στο σπίτι (νέο ή υφιστάμενο, μονοκατοικία, πολυκατοικία , διαμέρισμα) ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Εξασφαλίζοντας έως και 35% οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο, το υγραέριο ενδείκνυται για συστήματα κεντρικής θέρμανσης. Το υγραέριο είναι πολύ ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού σας για τη θέρμανση, το ζεστό νερό, το μαγείρεμα, το μπάρμπεκιου, και τις πισίνες. Το υγραέριο είναι αξιόπιστο, μεταφερόμενο και ευέλικτο και έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο φάσμα εφαρμογών. Παρέχει άμεσα διαθέσιμη ζέστη και ελέγχεται εύκολα, ώστε να αποτελεί την τέλεια εναλλακτική λύση για το δίκτυο φυσικού αερίου. Έτσι, αποτελεί ιδανική λύση για τις περιοχές εκτός δικτύου φυσικού αερίου, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι τη δύναμη, την απόδοση και την ευελιξία μιας νέας, εναλλακτικής και καθαρής ενέργειας για κάθε μας ανάγκη.

Το υγραέριο της ZGas αποτελεί ένα καθαρό και αξιόπιστο καύσιμο για το σπίτι σας. Χρησιμοποιείται σε:

Μαγείρεμα

Το υγραέριο είναι ιδανικό καύσιμο για μαγείρεμα, γιατί παρέχει σταθερή θερμοκρασία, την οποία μπορείτε να ελέγχετε εύκολα.

Θέρμανση και ζεστό νερό

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγραέριο στο σπίτι σας για το σύστημα κεντρικής θέρμανσης, το τζάκι υγραερίου, και για το ζεστό σας νερό. Με τις επιλογές αυτές θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε στη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού σας ακόμη και στους κρύους χειμωνιάτικους μήνες

Εξωτερικές εφαρμογές

Εκτός από το ζεστό νερό, τη χρήση ως αέριο θέρμανσης, στην κεντρική θέρμανση και το μαγείρεμα, το υγραέριο της ZGas μπορεί να χρησιμοποιείται και σε εξωτερικές εφαρμογές για εξωτερικές θερμάστρες, μπάρμπεκιου και τη θέρμανση πισίνων.

Όταν το υγραέριο οικιακής θέρμανσης συνδυάζεται με την εγγύηση και την αξιοπιστία της ZGas, τότε έχετε στη διάθεσή σας ένα μοναδικό καύσιμο που υπερέχει σε:

Ασφάλεια

Η τεχνογνωσία της ZGas πηγάζει από την πολύχρονη εμπειρία της σε θέματα υγραερίου και τη βαθιά γνώση των κανονισμών και πρακτικών που ακολουθούνται παγκοσμίως.

Το έμπειρο δίκτυο συνεργατών της, με τον έλεγχο και την καθοδήγηση της Τεχνικής της Διεύθυνσης, εξασφαλίζει ασφάλεια στην εγκατάσταση, την τροφοδοσία και τη συντήρηση κάθε δεξαμενής υγραερίου.

Ευκολία

Με τη συμβολή των έμπειρων και εκπαιδευμένων τεχνικών συνεργατών της ZGas, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο (υπέργεια ή υπόγεια), τη χωρητικότητα και τη θέση της δεξαμενής σας ανάλογα με το χώρο και τις ανάγκες σας, ώστε άμεσα, γρήγορα και εύκολα να γίνει η τοποθέτησή της. Βασικές προϋποθέσεις για την εγκατάσταση μιας δεξαμενής υγραερίου είναι η ασφαλής πρόσβαση και στάθμευση βυτιοφόρου ανεφοδιασμού, καθώς και η ύπαρξη αποστάσεων ασφαλείας γύρω από τη δεξαμενή (τουλάχιστον 3 μέτρα περιμετρικά).

Εξυπηρέτηση – Αξιοπιστία

Η διανομή γίνεται απευθείας από τις εγκαταστάσεις της ZGAS μέσω του στόλου βυτιοφόρων της, εξασφαλίζοντας τη σωστή ποιότητα και τη σωστή ποσότητα σε κάθε παράδοση.

Οικονομία

Χάρη στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του καυσίμου από τη μεγάλη του θερμογόνο δύναμη, τον υψηλό βαθμό απόδοσης καύσης, αλλά και το μειωμένο κόστος συντήρησης κ.λπ., κάθε νοικοκυριό επιτυγχάνει σημαντική εξοικονόμηση στα λειτουργικά του έξοδα.

Δείτε εδώ τις πληροφορίες: