Πρωταθλητές 27ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου 2021-2022

Ολοκληρώθηκε με τον μικρό και μεγάλο τελικό την Κυριακή 29/5 το Πρωτάθημα της Α2 κατηγορίας του 27ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου!
Για ακόμη μία χρονιά,που οι συνθήκες το επέτρεπαν, η διοργάνωση θεσμός της πόλης του Ρεθύμνου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία.
Η εταιρεία μας, ZGAS-Όλα για το Υγραέριο,παρούσα αδιαλείπτως από το 2015 κατέκτησε το δεύτερο τίτλο στην ιστορία της μετά από εκείνον του 2017!

 

Για τον Τελικό..

Οι πρωτοπόροι της κανονικής περιόδου των Α’ και Β’ ομίλων, ΧΟΡΕΥΤΕΣ BC και ZGAS.GR, έφτασαν στο τελικό έπειτα από μία σειρά απαιτητικών Playoffs!
Με τη παρουσία φίλων και συγγενών στις κερκίδες, σε ένα πανέμορφο και φιλικό κλίμα ο αγώνας ήταν αυτό που περίμεναν όλοι.Ένα πραγματικό ντέρμπι που από την αρχή μέχρι το τέλος ,το σκορ του διατηρούταν σχεδόν ισόπαλο με εναλλαγές στο προβάδισμα.Το παιχνίδι κρίθηκε για ένα καλάθι και με τελικό σκορ 48-50 η ομάδα μας ανακυρήχθηκε πρωταθλήτρια!

Αναλυτικά,

ΧΟΡΕΥΤΕΣ – ZGAS.GR 48-50
Διαιτητές: Θεοδωράκης Ε., Καθαράκης Β.
Δεκάλεπτα: 14-15, 12-12, 09-08, 13-15
ΧΟΡΕΥΤΕΣ (Καπαρός Ε., Τσόγκας Γ.): Καπαρός Ε. 15(3), Χρυσικός Δ. 11, Μακεδάκης Β. 6(2), Τσόγκας Γ., Μέξης Τ. 3, Κιοσσές Ε., Καλυβιανάκης Χ. 2, Σειραγάκης Β. 2, Λελεδάκης 7(1), Παπαδογιαννάκης Ν. 2, Ρούμαντζης Τ., Καζάνης Γ.
ZGAS.GR (Ανδρονικίδης Α.): Περιστεράκης Ι. 2, Ζουμπουλάκης Ν. 10, Ζαφειράκης Σ., Ρούλιος Κ. 2, Ζαφειράκης Ν. 1, Οικονομάκης Κ. 3(1), Μιχαλάκης Μ., Ταταράκης Ε., Μποτονάκης Σ. 10, Τρυποδιανός Ε. 2, Ρούλιος Α. 20, Ανδρονικίδης Α.

 

Ένας ακόμη τίτλος..

Ένας παίκτης της ομάδας μας,ο Μποτονάκης Στυλιανός βραβεύτηκε απο τη διοργανώτρια αρχή ως ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Α2 με 136 πόντους στα 7 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.Πολλά μπράβο και να συνεχίσει ανάλογα στο μέλλον!

Απονομή..

Στη συνέχεια της βραδιάς έγινε η απονομή μεταλλείων στις πρώτες τρεις ομάδες του πρωταθλήματος.

  • ΖGAS.GR
  • ΧΟΡΕΥΤΕΣ BC
  • ΑΡΚΑΔΙ BC

Συγχαρητήρια..

  • στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου και όλους όσους συντέλεσαν για την εξαιρετική διοργάνωση του Πρωταθλήματος,
  • στα παιδιά της γραμματείας για το έργο τους πριν και μετά τους αγώνες,
  • σε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και το αθλητικό τους ήθος
  • στο σύλλογο διαιτητών για την παρουσία του.

 

 

 

Προτεινόμενα άρθρα