Θερμάστρα-σόμπα με φιάλη υγραερίου.

Θερμάστρα-σόμπα με φιάλη υγραερίου.

Η Θερμάστρα-σόμπα με φιάλη υγραερίου ήρθε να λύσει το ‘’ φλέγον ‘’  ζήτημα που απασχολεί πολύ κόσμο την περίοδο του χειμώνα, αυτό της φθηνής και αποδοτικής θέρμανσης.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές ώστε να μπορέσουμε να προστατευτούμε από το κρύο, κάθε χρόνο εν όψει  χειμώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του, πολλά νοικοκυριά αναζητούν την καλύτερη δυνατή και οικονομική λύση για να ζεσταθούν.

Σας προτείνουμε την λύση της Θερμάστρα-σόμπα με φιάλη υγραερίου.

Η θέρμανση με υγραέριο και φυσικό αέριο τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στην χώρα μας. Ο βασικός λόγος είναι η χαμηλή του τιμή και η φιλικότητα του προς το περιβάλλον.

Η επιλογή της θερμάστρας υγραερίου προσφέρει  αυτά που αναζητούμε χωρίς να χρειάζονται πολλά χρήματα για να την αποκτήσουμε.

Τα 4 βασικά της πλεονεκτήματα είναι:

 1. Οικονομία .
 2. Απόδοση.
 3. Ασφάλεια.
 4. Ευκολία στην χρήση.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η σόμπα υγραερίου χαρακτηρίζεται ως μια “Value for Money” επιλογή.

 1. Οικονομία: Η σόμπα υγραερίου αποτελείται από 3 κεραμικά πλακίδια και η συνολική ισχύς της είναι 4,1kw. Αυτό σημαίνει ότι το κάθε πλακίδιο καταναλώνει περίπου 100 γραμμάρια υγραερίου την ώρα. Επομένως όταν βρίσκονται σε λειτουργία και τα 3 ταυτόχρονα η κατανάλωση είναι 300 γραμμάρια την ώρα. Το κόστος της σε πλήρη λειτουργία έτσι κυμαίνεται σε   περίπου 0,50 € – 0,55 € την ώρα.
 2. Απόδοση: Σύμφωνα με την ισχύ που αναφέραμε παραπάνω μια σόμπα υγραερίου μπορεί να καλύψει έως 40 τμ.
 3. Ασφάλεια: Σε ότι αφορά την ασφάλεια που παρέχει η συσκευή θα πρέπει να τονίσουμε ότι διαθέτει:
 • Θερμικό ασφαλείας: Ενεργοποιείται σε περίπτωση που σταματήσει να υπάρχει φλόγα ενώ η σόμπα είναι σε λειτουργία.
 • Αισθητήρας Πτώσης: Ενεργοποιείται σε περίπτωση που η θερμάστρα δεν πατάει σταθερά στο έδαφος. Το αποτέλεσμα από την ενεργοποίηση αυτού του αισθητήρα είναι να σταματήσει η λειτουργία της σόμπας.
 • Αισθητήρα μείωσης οξυγόνου: Όταν λειτουργεί για πολλές ώρες σε έναν χώρο όπου δεν ανανεώνεται ο αέρας ενεργοποιείται για λόγους ασφαλείας ο συγκεκριμένος αισθητήρας με αποτέλεσμα να σταματήσει η λειτουργία της.
 1. Ευκολία στη χρήση: Η έναυση της σόμπας γίνεται από το μπουτόν του αναφλεκτήρα. Η φιάλη υγραερίου τοποθετείται στο εσωτερικό της θερμάστρας και σε συνδυασμό με τις 4 ρόδες που διαθέτει μπορεί να μεταφερθεί με ευκολία και ασφάλεια σε όποιο δωμάτιο επιθυμεί ο χρήστης.

Τι θα πρέπει να προσέξουμε πριν αλλά και κατά διάρκεια της λειτουργίας μιας σόμπας υγραερίου.

Η συσκευή για να λειτουργήσει σωστά και με ασφάλεια θα πρέπει να έχει ρυθμιστή χαμηλής πίεσης όπως ορίζει  ο κατασκευαστής.

Όταν προμηθεύεστε μια φιάλη υγραερίου θα πρέπει να είναι σφραγισμένη. Από αυτό καταλαβαίνουμε ότι η φιάλη έχει την σωστή ποσότητα υγραερίου στο εσωτερικό της και έχει εμφιαλωθεί σε εξειδικευμένο χώρο και από εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να λειτουργήσει με ασφάλεια.

Αφού κάνετε την σύνδεση της φιάλης με την σόμπα θα πρέπει να γίνει έλεγχος διαρροής με τον ειδικό αφρό ανίχνευσης διαρροής ή με σαπουνάδα. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ γυμνή φλόγα για τον έλεγχο της σύνδεσης της φιάλης υγραερίου.

Όταν χρησιμοποιείτε την σόμπα υγραερίου καλό θα είναι ο χώρος που βρίσκεται η σόμπα να αερίζεται επαρκώς.

Σημείωση. Πριν από την χρήση συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσης που θα βρείτε στην συσκευασία.

Κάντε την έρευνα σας μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η zgas και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας. Λαμβάνοντας υπόψη  τις συμβουλές  του εξειδικευμένου προσωπικού της εταιρείας για τη σωστή επιλογή αγοράς σόμπας υγραερίου.

 

Μείνετε άνετοι και ζεστοί κάθε χειμώνα.