Διαγωνισμός – Δώρο μια ψησταριά υγραερίου Outdoorhef City 420G

Με αφορμή τη λειτουργία του νέου μας Eshop  και τις γιορτές των Χριστουγέννων,

διοργανώσαμε έναν  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με δώρο μια ψησταριά υγραερίου OUTDOORCHEF City 420G!!!!!!

 Eγγραφείτε στο NEWSLLETER μας και μπείτε αυτόματα στη κλήρωση του διαγωνισμού

 

Όροι Διαγωνισμού

Η εταιρεία με την επωνυμία “ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ Ο.Ε.” και έδρα τη Θεοτοκοπούλου 25 Ρέθυμνο (στο εξής: «Διοργανώτρια») θα αναρτήσει στο instagram & στο Facebook post και θα τρέξει αντίστοιχη διαφήμιση προς τους αναγνώστες/καταναλωτές της εταιρίας καλώντας τους να μετέχουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν μια (1) ψησταριά υγραερίου OUTDOORCHEF CITY 420G (στο εξής: «Διαγωνισμός»)

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού 1 (ένας/μία) τυχερός/ή νικητής/τρια θα κερδίσει μία «ψησταριά υγραερίου OUTDOORCHEF CITY 420G Το Δώρο είναι προσωπικό και ο νικητής του Διαγωνισμού δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγής του με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά αντικείμενα.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να εγγραφούν στο newsletter της διοργανώτριας οπότε και αυτόματα Θα συμμετέχουν στην κλήρωση.
Τελική μέρα συμμετοχής είναι η Δευτέρα 04 Ιανουαρίου 2021.

Η κλήρωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 05 Ιανουαρίου 2021. Θα κληρωθεί ένας (1) διαγωνιζόμενος, ο οποίος θα κερδίσει την συσκευή που αναφέρεται παραπάνω.
Η διοργανώτρια θα ενημερώσει άμεσα τον νικητή μέσω e-mail για τον τρόπο παραλαβής του δώρου και θα πρέπει να απαντήσει εντός 30 ημερών, αλλιώς ένας νέος νικητής θα κληρωθεί.
Το όνομα του νικητή θα αναρτηθεί στην παρούσα σελίδα.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι κάτοικοι Ελλάδας έχουν ηλικία άνω των 18 ετών και δεν έχουν συγγένεια α’ βαθμού με την Διοργανώτρια ή είναι εργαζόμενοι αυτής καθώς επίσης και οι σύζυγοι αυτών.

Μόνο μια συμμετοχή επιτρέπεται ανά άτομο. ·

Ο Νικητής θα επιλεχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση μέσω του ιστότοπου random.org στις 05/01/2021.
Η διοργανώτρια μπορεί να ακυρώσει, κατά την απόλυτη κρίση της ιδίας, οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου. ·

Για την παραλαβή του δώρου απαιτείται η αποστολή των στοιχείων του παραλήπτη.

Η Διοργανώτρια έχει δικαίωμα να ζητήσει από τον συμμετέχοντα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προς εξακρίβωση της ταυτότητάς του.
Ο νικητής του Διαγωνισμού αν βρίσκεται εκτός των Νομών Χανίων και Ρεθύμνου θα παραλάβει το Δώρο του με μεταφορική εταιρία, με έξοδα της Διοργανώτριας Εταιρίας, λόγω του μεγάλου όγκου του Δώρου και προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής παράδοση.
Ο νικητής του Διαγωνισμού αν βρίσκεται εντός των Νομών Χανίων και Ρεθύμνου θα παραλάβει το Δώρο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρίας.

Η προώθηση γίνεται από την ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ Ο.Ε.- Zgas

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Προτεινόμενα άρθρα