NAPOLEON GRILLS!

NAPOLEON GRILLS!

 

Η NAPOLEON GRILLS δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στον Καναδά και τη Βόρεια Αμερική γενικότερα. Με εργοστάσια παραγωγής που κατασκευάζουν υψηλής ποιότητας ψησταριές εδώ και 40 χρόνια, τα προϊόντα της NAPOLEON συγκαταλέγονται στις πρώτες θέσεις προτιμήσεων των καταναλωτών αφού έχουν και δυναμική παρουσία σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες.

Κάθε χρονιά μέσα στις δέκα καλύτερες ψησταριές σε σχέση ποιότητας/τιμής στην Αμερική, οι πέντε τουλάχιστον είναι NAPOLEON. Οι ψησταριές NAPOLEON έχουν επανειλημμένως κερδίσει το πρώτο βραβείο ποιότητας VESTA AWARD, την μεγαλύτερη διάκριση για BBQ αερίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και πολλές άλλες διακρίσεις σε Αμερική και Ευρώπη όπως το πρώτο βραβείο Καινοτομίας της SPOGA για το 2006 στην Κολωνία.

Τα barbeque υγραερίου NAPOLEON σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στον Καναδά, εφαρμόζοντας τις πιο καινοτόμες ιδέες, συνδυάζοντας το μοντέρνο design με την υψηλή λειτουργικότητα και πάντα με τα υψηλότερα standards ποιότητας και ασφάλειας στον κόσμο. Τα μοντέλα που εισάγονται στην Ελλάδα κατασκευάζονται αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά και έχουν την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση CE, όπως και ΙSO 9001-2000.

Ψησταριά υγραερίου BBQ εντοιχιζομενη Napoleon Prestige Pro 665 Built-InΦορητή Ψησταριά BBQ Υγραερίου Napoleon TravelQ PRO285X Πτυσόμενη βάσηΨησταριά Υγραερίου BBQ Napoleon Rogue 425 SB Black

Ψησταριά υγραερίου BBQ Napoleon Phantom Rogue 425 SE Μαύρο μάτΨησταριά υγραερίου BBQ Napoleon Rogue 425 SE Stainless Steel InoxΨησταριά Υγραερίου BBQ Napoleon Rogue 425 XT Stainless Steel Inox

 

 

Οι ψησταριές NAPOLEON Prestige + NAPOLEON Prestige Pro ξεχωρίζουν γιατί είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτουν μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης στο ψήσιμο. Είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένες από ανοξείδωτο ατσάλι, πετυχαίνοντας μέγιστη ανθεκτικότητα και προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Ισχύει το ίδιο όσο αφορά το εσωτερικό της ψησταριάς υγραερίου όπως οι σχάρες ψησίματος, οι καυστήρες και τα sear plates.

Ψησταριά BBQ υγραερίου Napoleon Prestige 500 Stainless Steel Inox
Napoleon Prestige 500 Stainless Steel
Ψησταριά BBQ Υγραερίου Napoleon Prestige PRO 665 Stainless Steel Inox
Napoleon Prestige PRO 665 Stainless Steel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα ιδιαίτερο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό στις ψησταριές Napoleon είναι οι κυματιστές σχάρες ψησίματος και ο επιδαπέδιος φωτισμός με αισθητήρα κίνησης. Η φωτιζόμενη περιοχή ψησίματος εσωτερικά, ο αποθηκευτικός χώρος που κλείνει με πόρτες αλλά και οι ευρύχωροι πλαϊνοί πάγκοι εργασίας, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της σειράς Napoleon Prestige PRO που θα σας εντυπωσιάσουν. Φωτιζόμενα χειριστήρια ελέγχου κάνουν το ψήσιμο ιδιαίτερα ασφαλές, καθώς τα χειριστήρια ελέγχου έχουν τη δυνατότητα να φωτίζονται με κόκκινο χρώμα σε περίπτωση που έχετε την παροχή υγραερίου ανοιχτή, ως ένα ακόμη χαρακτηριστικό ασφαλείας.

Μπουκάλια μπύρας μέσα σε πάγο

Ανοξείδωτες κυματιστές σχάρες ψησίματος NAPOLEON GRILLS Φωτιζόμενα χειριστήρια ελέγχου NAPOLEON GRILLS φωτιζόμενη περιοχή ψησίματος εσωτερικά NAPOLEON GRILLS ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΪΝΟ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ NAPOLEON GRILL ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ACCU-PROBE ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

 

Ανακαλύψτε τις σειρές Prestige & Prestige Pro! Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και επιπλέον πληροφορίες.

 

 

Πηγή: Homing.gr

 

Προτεινόμενα άρθρα